Zerbo na heerlijke goal: ‘Dit was stukken beter’

Met een prachtig doelpunt in het vierde kwart na een mooie combinatie met Maria Verschoor gooide Ginella Zerbo de wedstrijd van de Oranje Dames dinsdag tegen Australië (3-0) in het slot. Het was een bevrijding voor de topscorer van de Livera Hoofdklasse Dames, die deze Champions Trophy al een paar kansen had gekregen, maar nog niet had gescoord.


2 Reacties

  1. Sjang Fijen

    Het kan verkeren, Oranje komt op stoom en Argentinie druipt af. Ernstig af. Een afgang voor las Leonas, terwijl ze het Oranje toch knap lastig maakten. Zerbo maakte samen met de strafcorner van Yibbi Jansen de fraaiste goals tot nu toe gezien. Al die azijnpissers over Zerbo worden even fijntjes in de hoek gezet, blijf daar maar een tijdje staan. Ook bijzonder hoe Anne Veenendaal een strafbal stopte. Oranje heeft twee toppers voor onder de lat, geruststellend voor de OS. Onze dames gaan onverstoorbaar en boven verwachting goed door, spelen steeds beter, scoren en geven weinig weg. Wat wil je ook, een achterhoede met Pien. Nu nog Engeland, altijd een lastige tegenstander van Oranje. Succes meiden, laat ons heerlijk meegenieten, het is al koud genoeg buiten. Overigens het weer bij jullie heeft ook niet over, de grasmat evenmin. Donderdag zitten we weer met meer dan 10 stadions vol (Arena) achter de pc. China kan nog tweede worden, zie ik niet gebeuren We zien wel hoe het daar verloopt,zorg voor later. Groet, houdoe en bedankt............Sjang

  2. robvisser

    Mooi om te zien dat Zerbo prachtig scoorde en dat kan zo'n moment zijn dat je los komt voor de rest van het toernooi. In de vorige twee partijen werkte ze hard, maar lukte het niet. Deze keer had ze behalve de goal nog wat andere aardige acties. Ik denk dat China nog wel kans maakt tegen Australië en tegen het thuisteam spelen in de finale zou best wel mooi zijn voor Oranje. In het algemeen vind ik het een behoorlijk troosteloze ambiance in China. Als de topteams van de wereld spelen zou je toch wat meer belangstelling verwachten. Jammer, verkeerde locatie.


Wat vind jij? Praat mee...