Ziggo: Pro League-duels Nederland – Duitsland voor iedereen live

Ziggo pakt dit weekend uit met de FIH Pro League-wedstrijden van de Oranje-teams tegen Duitsland, die alle vier voor iedereen live te bekijken zijn. Zaterdag en zondag spelen de Oranje Dames om 14.00 uur, de Oranje Heren beginnen beide dagen om 16.30 uur. 

Ziggo-abonnees kunnen de wedstrijden gratis kijken op Ziggo-kanaal 13. Ziggo zendt het live hockey doorgaans uit op het Ziggo Sport kanaal 14, maar daar geeft de provider de voorkeur aan het ABN-AMRO tennistoernooi. Alleen het duel van de Oranje Dames op zondag is op beide kanalen te zien. Ziggo-abonnees kunnen de wedstrijden ook bekijken via de ZiggoGo-app.

Voor kijkers met een Ziggo Sport Totaal-abonnement worden de wedstrijd uitgezonden via Ziggo Sport Docu of Ziggo Sport Select. Ze zijn ook te streamen via de Ziggo Sport-app.

De selectie van de Oranje Heren. Foto: Koen Suyk

Omdat er vanwege de coronamaatregelen geen toeschouwers in het Wagener Stadion aanwezig mogen zijn, biedt Ziggo net als bij de laatste Pro League-duels van vorig jaar tegen Groot-Brittannië en België ook niet-abonnees de mogelijk om via pay per view Nederland-Duitsland te volgen. De kosten per duel zijn €3,99. Onderaan dit bericht staat het schema met de links naar de specifieke wedstrijden.

John van Vliet en Tim Steens nemen het commentaar bij de wedstrijden voor hun rekening. Tien minuten voor aanvang is er een voorbeschouwing, na afloop zijn er interviews met de hoofdrolspelers.

Liveblog hockey.nl

Ook de redactie van hockey.nl is zaterdag en zondag aanwezig in het Wagener Stadion om verslag te doen van de eerste Pro League-duels van de Oranje-teams in 2021. Ben je niet in de gelegenheid om live te kijken, dan hoe je via ons liveblog geen minuut te missen. Direct na afloop van elke wedstrijd staat er een wedstrijdverhaal op hockey.nl en na afloop halen we de hoofdrolspelers voor de camera.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OranjeHockey (@oranjehockey)

De echte Oranje-fans kunnen de Oranje-spelers deze dagen van dichtbij volgen via het Instagram-account van OranjeHockey. Je krijgt daar een kijkje in de bubbel van Oranje en de hele wedstrijd dichtbij de Oranje-spelers met unieke beelden.

Uitzendschema Ziggo

Bekijk hieronder het volledige uitzendschema van Ziggo.

Dag Tijd Wedstrijd Ziggo-abonnees Ziggo Sport Totaal-abonnee Pay per view
Zaterdag 14.00 uur Oranje Dames – Duitsland Kanaal 13 Ziggo Sport Docu Bestellen
Zaterdag 16.30 uur Oranje Heren – Duitsland Kanaal 13 Ziggo Sport Docu Bestellen
Zondag 14.00 uur Oranje Dames – Duitsland Kanaal 13 + Ziggo Sport (14) Ziggo Sport Select Bestellen
Zondag 16.30 uur Oranje Heren – Duitsland Kanaal 13 Ziggo Sport Docu Bestellen

 


Wat vind jij? Praat mee...