Trainerscarrousel OVK: Zwolle onder leiding van Van Kersbergen

Trainers komen en trainers gaan. In deze trainercarrousel houden we jullie op de hoogte van de wisselingen in de Overgangsklasse Heren en Overgangsklasse Dames. Tips en persberichten van clubs en trainers kunnen worden gestuurd naar redactie@hockey.nl


7 Reacties

 1. Stevenhoogwater

  Pim was toch assistent bij de Amerikaanse mannenploeg? Of sterker, 1 van de assistenten? Lijkt in dit bericht net of hij de hoofdcoach was. Of heeft 'ie dit bericht zelf geschreven? Zou een hoop verklaren..

  1. ridrpm1nrm2m

   Staat er ook !!

 2. Stevenhoogwater

  Inmiddels. Bericht was van 26 februari. Toen stond er nog “In de afgelopen jaren combineerde Wijzenbeek zijn werk bij Zwart-Wit met een rol als coach van het Amerikaanse mannenteam. Hij gaat nu op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarmee we hem veel succes wensen.” Bericht op hockey.nl toen overgenomen van zwartwit.nl, denk ik. Overigens, zo staat het bericht nog steeds op zwartwit.nl. In ieder geval, het is hier dus aangepast. Niet onterecht, want Pim was zoals dus eerder gezegd, slechts 1 van de assistenten bij de Amerikaanse heren.

  1. conegut

   Wat maakt het uit ? Heb je iets tegen hem ? Steek onderwater ?

  2. Eelco Houwink

   Ook al was hij 6de assistent bij de Bredase plantsoenendienst, zonder hem is Zwart-Wit Zwart-wit niet meer. Mijn Bredase hart huilt. Jajaja, wij moeten verder, maar hoe in hemelsnaam ?!!

 3. de-leermeester

  En weer een Nederlandse trainer/coach bij Beerschot aan het werk. Eerder haalde Beerschot (met toen John Goldberg en broer Philippe als speler) de play-offs o.l.v. de Nederlanders Joop Koolen en Ruud Van deR Valk.

 4. robdux

  Leuk voor de Dames van Zwolle.


Wat vind jij? Praat mee...