Van Nistelrooij bij play-outs Schaerweijde (D) al aan het roer

Chantal van Nistelrooij, volgend seizoen de coach van de dames van Schaerweijde, neemt al per direct de taken van huidig Zeister oefenmeester Razwan Ahmed over. Dit heeft de club beslist op initiatief van Ahmed zelf. 

Bestuurslid Martijn Marree, verantwoordelijk voor tophockey, stelt dat Schaerweijde hiermee uitdrukkelijk vooruit wil kijken naar het komende jaar: ‘We zijn Razwan erg dankbaar voor het werk dat hij voor Schaerweijde heeft verricht. Nu Schaerweijde play-outs moet spelen, heeft hij in overleg met zijn eigen technische staf aan Schaerweijde laten weten dat hij het voor de club beter zou vinden deze met zijn opvolgster in te gaan. Wij zijn het – met respect voor Razwans beslissing – daarmee eens en zien het als een goede stap, in lijn met onze ambitie, ook in het seizoen 2016-2017 met onze Dames in de Overgangsklasse te kunnen uitkomen.’

Schaerweijde eindigde als 10e in Overgangsklasse B en speelt play-outs tegen 1 van de winnaars uit de duels Beuningen – MEP en Leiden – Athena.


Wat vind jij? Praat mee...