Christian Cavallet nu al weg bij Gooische

Christian Cavallet is met onmiddellijke ingang opgestapt als coach van Overgangsklasser Gooische. De Zwitser (189 interlands) was net bezig aan zijn eerste seizoen bij de Gooise formatie, die op de tiende plek staat in de Overgangsklasse B.
Het besluit van Cavallet komt vlak voor de derby tegen Laren. Zondag tijdens die wedstrijd zit Robbert Paul Aalbregt op de bank bij Gooische, samen met de deze week aan de selectie toegevoegde trainer Bastiaan Poortenaar. Aalbregt was al trainer bij Heren 1. Poortenaar is oud-international en was van 2010 tot 2016 trainer en assistent-coach voor Gooische. Gooische hoopt op korte termijn een opvolger van Cavallet aan te stellen.

Robbert Paul Aalbregt. Foto: KNHB

Cavallet, die tot op heden niet bereikbaar was voor commentaar, stapte vorig seizoen ook al uit eigen beweging op bij Nijmegen. Hij dacht anders over de visie en uitvoering van het technische beleid bij de Nijmeegse overgangsklasser waar hij in januari van dit jaar nog een nieuwe tweejarig contract tekende. Cavallet vond onderdak bij Gooische dat op het laatste moment nog op zoek moest naar een vervanger van Reinoud Wolff, die naar Hurley vertrok.


Wat vind jij? Praat mee...