Coach Rob Bianchi neemt na 5 jaar afscheid van Gooische Heren 1

Rob Bianchi, hoofdcoach van Gooische Heren 1, neemt aan het einde van dit seizoen afscheid. Bianchi werd in het seizoen 2011-2012 verantwoordelijk voor het eerste herenteam. Onder zijn leiding promoveerde de ploeg naar de Overgangsklasse, waar de Gooische heren nu op de 7e plaats staan.

Bianchi ging 5 jaar geleden vol energie en realistisch aan de slag, laat de club weten. ‘Zoals hij zelf in die tijd zei: ‘Ons team bestaat uit een aantal geroutineerde spelers en veel jonge, eigen kweek die vorig jaar vanuit de A-categorie is doorgestroomd. Een bijzonder leuke ploeg. De enige weg is naar boven’.’ Dat bleek inderdaad zo te zijn: in het seizoen 2013-2014 promoveerde Gooische Heren 1 onder leiding van Bianchi naar de Overgangsklasse.

Bestuurslid Hockey Technisch Daan Brenninkmeijer: ‘5 Jaar lang stond de zeer ervaren Rob Bianchi aan het roer van Heren 1. 5 Jaren waarin hij met Heren 1, stap voor stap, veel heeft kunnen bereiken en de jongens en Gooische de Overgangsklasse heeft teruggegeven. Daar zijn we hem ontzettend dankbaar voor!’

Bianchi is voormalig bondscoach van het Nederlands mannenteam en was in zijn loopbaan trainer van Laren, Kampong, SCHC en Voordaan. Voor zijn hockeycarrière was Bianchi zelf profvoetballer, bij DWS en FC Amsterdam.


1 Reactie

  1. hango

    T


Wat vind jij? Praat mee...