Heren SCHC willen met aanwinsten strijden om promotie naar HK

SCHC heeft de selectie van Heren 1 aangevuld met de 3 spelers. 2 daarvan komen van clubs uit de regio, Schaerweijde en Voordaan, die net als Stichtsche in het afgelopen seizoen degradeerden naar de Overgangsklasse. De Bilthovense club meent met de nieuwe aanwinsten mee te kunnen in de strijd om promotie naar de Hoofdklasse.

Stephan van der Vat, voorzitter SCHC, reageert in een persbericht op de aanwinsten: ‘We zijn erg blij dat deze spelers kiezen voor SCHC. Zij zien de potentie van het team om te strijden voor promotie terug naar de Hoofdklasse. We zijn ook blij dat we het grootste deel van de selectie na de degradatie hebben kunnen behouden.’

De 23-jarige middenvelder Daan Dullemeijer komt over van Schaerweijde. Bram Weers, ook een 23-jarige middenvelder, maakt de overstap van Voordaan. Daarnaast verkast keeper Matthijs Odekerken van HBS naar SCHC. Oud-gedienden Marc Schwarz en Leonard Posthumus Meyes verlengden hun verbintenis met Stichtsche met een jaar. De nieuwe hoofdcoach Michiel van der Struijk wordt komend seizoen geassisteerd door Wieger Wiese.

‘Met Daan en Bram vangen we het vertrek van Tim Hage (HGC, red.) en Roderic Schwirtz (Amsterdam, red.) goed op. Zo beschikken we nu over een goede mix van ervaren spelers en jonge talenten’, aldus Van der Vat.

Ook keeper Berend van Eldonk (Rotterdam) en Jeroen Wolters (Groningen) spelen volgend seizoen elders.

Lees ook:


Wat vind jij? Praat mee...