Herman Kruis ook volgend seizoen actief bij Push

Herman Kruis en Push zijn tot een akkoord gekomen over zijn rol komend seizoen. Kruis gaat zich richten op de jeugdopleiding en neemt de eindverantwoordelijkheid voor meisjes A1 op zich, zo laat de club weten. Daarnaast blijft hij actief als ‘coach van de coaches’. In die rol is Kruis verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van de trainer-coaches die actief zijn in de Tophockey jeugd bij Push.

Eerder werd bekend dat Herman aan het einde van dit seizoen stopt als hoofdtrainer van het eerste herenteam. Op dit moment bezet Kruis – na de 1-5 overwinning op Leiden afgelopen weekend – met zijn team de 3e plaats in de Overgangsklasse poule B. Kruis toont zich strijdvaardig om promotie naar de Hoofdklasse te bewerkstelligen. Dat lukte hem deze winter al met het zaalteam van Push.

Wit-Russische kwalificatie?

Naast zijn activiteiten bij Push heeft Herman Kruis nog volop andere missies in het hockey. Zo wil hij zich met de Wit-Russische damesploeg kwalificeren voor de Olympische Spelen in Tokyo (2020). Ook het coachen van een 1e heren- of damesteam sloot hij bij zijn aangekondigde afscheid niet uit.


Wat vind jij? Praat mee...