OVK (H): Schaerweijde en hdm na bizarre ontknoping in play-offs

Schaerweijde en hdm hebben zich na een bizarre ontknoping in de Overgangsklasse A geplaatst voor de play-offs. Schaerweijde speelde, na een 0-3 achterstand bij rust, met 3-3 gelijk tegen Cartouche. De gelijkmaker viel in de slotseconde. Door het gelijke spel zakte Cartouche op de slotdag naar de derde plek en grijpt overal naast. hdm won van Zwart-Wit met 0-1 en plaatst zich als tweede in de poule voor de play-offs.

Het betekent dat Schaerweijde met streekgenoot SCHC (Zeist vs. Bilthoven) mag uitvechten welk team rechtstreeks promoveert naar de Hoofdklasse. Stichtsche werd vandaag kampioen in Poule B na een 5-1 overwinning op Nijmegen. Tweede in deze poule werd Victoria, die op Hemelvaartsdag in het strijdperk treedt tegen hdm.

In de onderste regionen viel de laatste beslissing (wie degradeert uit poule B?) vanmiddag. De twee rechtstreekse concurrenten hiervoor, Zwolle en Ring Pass, troffen elkaar in Overijssel. Spannend was het niet: Zwolle won met maar liefst 6-0. Ring Pass daalt daardoor dus af naar de Eerste Klasse.


7 Reacties

  1. suzanvanzeist

    Schaerweijde op zijn Duits langs Cartouche! Wat een apotheose!

  2. CasparDiepenhorst

    Wie het laatst lacht.............

  3. CasparDiepenhorst

    Haar voorspelling over HDM klopte overigens wel ;)


Wat vind jij? Praat mee...