Robert Jan Cox vertrekt einde seizoen bij Huizen H1

Hockeyclub Huizen en coach Robert Jan Cox hebben besloten om na dit seizoen uit elkaar te gaan. Cox  is bezig aan zijn 2e seizoen bij de Huizer Heren. Huizen staat momenteel op een 6e plaats in Poule A van de Overgangsklasse.

Cox laat weten uit te kijken naar de 2e seizoenhelft: ‘Wellicht kunnen we nog wat plaatsen stijgen’. Volgend jaar neemt hij een sabbatical wat betreft het hockey. ‘Het is te druk om te combineren met mijn andere werk’. Eerder was Cox trainer-coach van Laren Dames 1, dat uitkomt in de Hoofdklasse.

Rek

Commissaris Tophockey van de club, Bart Hillen, verwacht dat de huidige assistent-coaches Daan van der Wilk en Daan Meurer volgend jaar actief zullen blijven bij het Heren 1-team. Ook in het team verwacht hij weinig veranderingen: ‘Ik denk ook dat bijna alle spelers volgend jaar door zullen gaan. Er zit zeker nog rek in de groep. Nu nog een ambitieuze hoofdcoach vinden om het team hierin te begeleiden.’

Zondag 6 maart hervat Huizen de competitie met een uitwedstrijd tegen Rood Wit. Bekijk al het nieuws over de Overgangsklasse Heren op de competitiepagina.


Wat vind jij? Praat mee...