Ronald Hugers nieuwe trainer-coach hdm Heren 1

Ronald Hugers wordt voor het seizoen 2016 – 2017 de trainer-coach van Heren 1 van hdm. De spelersgroep heeft volgens de club met veel enthousiasme gereageerd op de aanstelling. Hdm staat momenteel op de 2e plaats in de Overgangsklasse A

Hdm en Hugers werken volgend seizoen voor de 3e keer met elkaar samen. De eerdere samenwerkingen noemt de club in een persbericht ‘zeer succesvol’. Aan het eind van zijn 2e periode wist Hugers met hdm Heren 1 onder andere naar de Hoofdklasse te promoveren. De ploeg uit Den Haag doet dit seizoen mee om de bovenste plekken in de OVK.

Victoria

Hugers komt over van Victoria H1, waar hij 5 jaar aan het roer stond. Die ploeg doet dit jaar, net als hdm, mee om de bovenste plekken in de OVK, maar in een andere poule.

‘Ronald zijn inzet en aandacht voor de mens achter de speler en zijn enthousiasme voor het spel maakt hem een zeer waardevolle coach’, verklaart hdm. Naast Heren 1 zal ook de jeugdopleiding van hdm onderdeel uitmaken van zijn beleid.

Ook op zaterdag

Hugers volgt Nanco Jansonius op, wiens contract niet wordt verlengd. Eén van de redenen daarvoor is dat Jansonius in verband met andere werkzaamheden niet op zaterdag aanwezig kon zijn om de ontwikkelingen van de jeugd te monitoren, liet hdm destijds weten.

Lees ook

Jansonius vertrekt bij hdm: ‘De jongens leken teleurgesteld’ 


Wat vind jij? Praat mee...