Union Heren 1 en Pancho van den Broek na 4 jaar uit elkaar

Union gaat op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor Heren 1 voor het komende seizoen. In goed overleg hebben Pancho van den Broek en de Maldense club besloten om na afloop van het huidige seizoen de samenwerking niet voort te zetten. Eerder was de oefenmeester betrokken bij het damesteam van Gelderlanders, dat eveneens uitkomt in de Overgangsklasse.

Union meldt in het persbericht. ‘De afgelopen vier jaar heeft Pancho als trainer/coach van Union Heren 1 een waardevolle bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het team. Ze spelen dit jaar bovenin de middenmoot mee voor een plek bij de eerste zes in de Overgangsklasse. In de zaalcompetitie heeft het team zich na promotie in 2015 ontwikkeld tot een stabiele Hoofdklasser. Union is Pancho zeer erkentelijk voor zijn bijdrage en wenst hem alle goeds voor de toekomst.’

In de komende weken gaat de overgangsklasser op zoek naar een opvolger die komend seizoen de uitdaging aan wil gaan om Union Heren 1 te plaatsen voor de nieuwe Promotieklasse in seizoen 2018/2019 en de plek in de Hoofdklasse Zaal te continueren.


Wat vind jij? Praat mee...