Wouter van der Kloet volgt Robert Jan Cox op bij Huizen H1

Wouter van der Kloet is per volgend seizoen de nieuwe hoofdcoach van Huizen Heren 1, laat de club weten. Van der Kloet komt over van Groen-Geel en volgt Robert Jan Cox op.

Wouter van der Kloet is oud-speler van Huizen en is de laatste 2 jaar actief als hoofdcoach van Groen-Geel. Huizen staat momenteel 4e in de Overgangsklasse en heeft na de winterstop tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Volgens de club ziet Van der Kloet Huizen als een volgende stap in zijn carrierre als coach en ‘hoopt hij volgend seizoen met het team nog een stap te kunnen maken’. Daan van der Wilk en Daan Meurer blijven volgend seizoen de assistenten bij Huizen.

Het bestuur van Huizen is erg blij met de komst van Van der Kloet en hoopt dat hij volgend seizoen voort kan borduren op het huidige succes. De huidige Groen-Geel coach volgt Robert Jan Cox op, die nu bezig is aan zijn 2e seizoen bij de Huizer Heren. Volgend jaar neemt hij een sabbatical wat betreft het hockey, omdat het te druk is om te combineren met zijn andere werk.


Wat vind jij? Praat mee...