Deloitte Students Hockey Trophy: heel team jaar contributievrij

Wil jij met je team meedoen aan het jaarlijkse, volledig verzorgde, studenten hockeytoernooi van Deloitte? Geef je dan op voor de Deloitte Students Hockey Trophy. Misschien win je wel een jaar lang contributievrij hockeyen, want als hoofdprijs neemt Deloitte een heel seizoen alle contributiekosten voor haar rekening! 

Het studententoernooi werd vorig jaar voor het eerst gehouden. In de eerste week van mei 2019 is nieuwe editie. Op vrijdag 3 mei (vanaf 16.00 uur) strijden alle studententeams voor een plek in de finale. Deze voorrondes worden gespeeld op Westerpark (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam), Oranje-Rood (Eindhoven) en G.C.H.C. (Groningen). De winnaars van de regionale voorronde spelen een week later, op vrijdag 10 mei (vanaf 14.00 uur), de landelijke finale in het Wagener Stadion in Amsterdam.

Het hockeytoernooi wordt van begin tot eind volledig verzorgd door Deloitte. Het enige wat je als student hoeft te doen is (gratis) inschrijven. En natuurlijk je hockeyspullen meenemen!
Voor de hapjes en drankjes wordt natuurlijk gezorgd en ook de beats van de DJ zorgen voor een relaxte sfeer.

Behalve een heren- en damestoernooi 11-tegen-11 is er ook een mixed sevens-evenement. Deze toernooien zijn zowel voor hockeyers als niet-hockeyers.

Bekijk de speciale Deloitte Students Hockey Trophy-pagina voor de voorwaarden en schrijf je daar als captain je team in.


Wat vind jij? Praat mee...