Eindejaars-winactie: Auping-overnachting in Lloyd Hotel

We kunnen terugkijken op een prachtig hockeyjaar 2018. Met als uitschieters het WK-goud voor de Oranje Dames en het WK-zilver voor de Oranje Heren. Voor de partners van de hockeybond en hockey.nl is dat reden om vanaf 23 december tot het einde van jaar elke dag prachtige prijzen weg te geven. We gaan nog niet vertellen welke prijzen dat precies zijn. Daarvoor moet je dagelijks hockey.nl, de hockey.nl-app en de social media-kanalen van hockey.nl en OranjeHockey in de gaten houden.

Voor de prijzen zijn we langs gegaan bij de trouwe partners van de hockeybond: Volvo, adidas, Deloitte, Auping, ONVZ en de Rabobank. Zij hebben ons stuk voor stuk prachtige prijzen toebedeeld, waardoor we negen dagen lang een soort prijzenfestival hebben.

Hoe kun je de prijzen winnen?

De eindejaars-winacties vinden plaats op Facebook en Instagram. Volg ons daarom op Facebook.com/hockey.nl en Facebook.com/Oranjehockey plus Instagram.com/hockeynl en instagram.com/oranjehockey.

Winactie zaterdag 29 december 2018: Auping-overnachting in Lloyd Hotel in Amsterdam inclusief ontbijt

Zaterdag 29 december 2018 kun je vanaf 12.00 uur kans maken op een hotel-overnachting in het Lloyd Hotel in Amsterdam, inclusief ontbijt. Iets voor jou? Kijk op het Facebook.com/hockey.nl en  Instagram.com/hockeynl wat je moet om de prijs te kunnen winnen.

Spelregels winactie

Hieronder staan de actievoorwaarden voor de eindejaars-winactie 2018 van hockey.nl.

  • Elke dag vanaf 23 december is er een winactie. Alle winacties eindigen op vrijdag 4 januari om 12.00 uur.
  • Inzendingen die na dat tijdstip worden ingestuurd, dingen niet mee naar de prijs.
  • De winnaars worden gekozen door de redactie van hockey.nl.
  • Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • De winnaars van de actie worden op hockey.nl bekend gemaakt.
  • Winnaars moeten een mail sturen naar redactie@hockey.nl.
  • Winnaars hebben tot tien dagen na de dag van bekendmaking de tijd om zich te melden bij de redactie. Na die datum staat het de redactie vrij om de prijs opnieuw weg te geven. De winnaar kan daarna geen aanspraak meer maken op de prijs.

Wat vind jij? Praat mee...