Kim en Naomi op pad met kerstboom voor Students Hockey Trophy

Je geeft je op voor de Deloitte Students Hockey Trophy 2019 en dan staan plots de voormalige tophockeyers Kim Lammers en Naomi van As bij je op de stoep met een kerstboom. Het overkwam een groep studenten uit Groningen. Gehuld in foute kersttruien zochten Kim en Naomi zelf de boom uit, sleepten hem naar het studentenhuis en tuigden de boom samen met de studenten op. Bekijk de video.

Deze studenten maken net als alle deelnemers aan de Students Hockey Trophy kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis contributie voor het hele team.

Het studententoernooi werd in 2018 voor het eerst gehouden. In het voorjaar van 2019 is de nieuwe editie. Op vrijdag 3 mei (vanaf 16.00 uur) strijden teams voor een plek in de finale. Deze voorrondes worden gespeeld op Westerpark (Amsterdam), Leonidas (Rotterdam), Oranje-Rood (Eindhoven) en G.C.H.C. (Groningen). De winnaars van de regionale voorronde spelen een week later, op vrijdag 10 mei (vanaf 14.00 uur), de landelijke finale in het Wagener Stadion in Amsterdam.

Behalve een heren- en damestoernooi 11-tegen-11 is er ook een mixed sevens-evenement. Deze toernooien zijn zowel voor hockeyers als niet-hockeyers.

Bekijk de speciale Deloitte Students Hockey Trophy-pagina voor de voorwaarden en schrijf je daar als captain je team in.


Wat vind jij? Praat mee...