Nieuwe hockeystick kopen? Xan en Mink geven 5 gouden tips!

Het aanbod aan verschillende typen hockeysticks is vandaag de dag enorm. Dat is natuurlijk schitterend, maar ben je toe aan een nieuwe hockeystick? Dan kan het daardoor ook best een flinke speurtocht zijn naar die stick die het beste bij jou past. Want, met welke kromming ga je spelen? Wat is voor jou de ideale lengte? Ga je met carbon spelen? Welk percentage past dan het beste bij jou? Voor welke krul ga jij deze keer en met welk gewicht stap je het veld op? Begint het je al te duizelen? Geen paniek, internationals Xan de Waard en Mink van der Weerden gaan je in deze video helpen!

Aan de hand van vijf handige tips leggen Xan en Mink je stap voor stap uit waar je op moet letten als je een nieuwe stick gaat kopen. Dat zal het kiezen van de juiste stick een stuk gemakkelijker maken!

Start de video hierboven!


3 Reacties

 1. frans-j

  Is zo’n stick ook te verkrijgen zonder die 3 strepen er op?

 2. stekel

  Ook hockey.nl heeft uiteraard adverteerders nodig. Maar zou het niet zuiverder zijn om naar de lezers toe dat gewoon eerlijk kenbaar te maken. Dit is geen redactioneel maar een advertorial Dan voelt de lezer/kijker zich ook serieus genomen ipv een slemiel. Scheelt vast ook een hoop (terecht) commentaar.

  1. conegut

   Onwaarschijnlijk mee eens. Op social media was de campagne #ad of #spon een verduidelijking. Misschien kopje sponsored of advertorial erbij zetten. Verkort misleiding.


Wat vind jij? Praat mee...