Win Clubtribune bij Champions Trophy met rustsnack nieuwe stijl

Een kwart sinaasappel, banaantje of energiereep: de rustsnack is een echte hockeytraditie. Maar de variatie is nog wel eens beperkt. We dagen je daarom uit: bedenk een nieuwe rustsnack. De meest originele ideeën worden beloond met een eigen Clubtribune tijdens de Rabobank Champions Trophy 2018 in Breda.

De nieuwe snack moet bij voorkeur gezond en duurzaam zijn, zegt Tom van Kuyk, sponsorstrateeg van de Rabobank die de actie houdt. ‘We zijn benieuwd naar alle creatieve ideeën van hockeyers voor rustsnacks nieuwe stijl. Van fruit op een stokje, groente-ijsje tot quinoa-koekje: niets is te gek, als het maar lekker en gezond is.’

De inzendingen worden beoordeeld door een jury bestaande uit onder andere de Oranje-internationals Robbert Kemperman en Carlien Dirkse van den Heuvel. De acht winnaars mogen met hun club naar de Champions Trophy in Breda waar ze een hele Clubtribune met hun clubgenoten mogen vullen. Ze kunnen genieten van tophockey tijdens het toernooi waar de beste herenhockeyteams ter wereld tegen elkaar strijden om de laatste Champions Trophy. De Oranje Dames spelen tijdens de Champions Trophy in Breda de Rabobank 4-Nations Trophy Women. De Champions Trophy wordt van 23 juni tot 1 juli gehouden. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

De Clubtribune werd vorig jaar tijdens het Europees Kampioenschap in Amsterdam geïntroduceerd door Rabobank.

Hoe doe je mee?

Ga naar Raboclubtribune.nl en stuur namens jouw hockeyclub verrassende ideeën voor gezonde rustsnacks. Meedoen kan nog tot en met 4 juni.


Wat vind jij? Praat mee...