Gepassioneerde Maartje Paumen geniet van het trainersvak

In dienst van promotieklasser MOP en aan de zijde van coach Ageeth Boomgaardt maakte Maartje Paumen afgelopen zondag in Vught haar debuut als assistent-trainer. Zoals we Paumen kennen als hockeyster, zo stond ze afgelopen zondag ook in trainerstenue aan de zijlijn: vol passie en met een ongelooflijke drive om te winnen. Wij volgden de all time topscorer van Oranje op de voet voor bovenstaand portret. 

In ‘Gepassioneerde Maartje Paumen geniet van het trainersvak’ beleef je de allereerste meters van Paumen als trainer aan de zijlijn, vertelt ze uitgebreid over haar eerste weken bij MOP en de samenwerking met Ageeth Boomgaardt.

Start de video!

 


2 Reacties

  1. Kiemthin

    Mooie video over Maartje. Ook als aanvoerder dacht ze mee over de strategie. Ik hoop dat ze zich blijft ontwikkelen en uiteindelijk bondscoach wordt!

  2. pietersmits

    Toe maar! Beginnend tweede coach bij MOP en nu al door Kiemthin genomineerd als toekomstig bondscoach. Ik moet me inhouden om geen namen te noemen, maar wereld spelers zijn niet altijd perse goede coaches. Wel leuk om te zien dat ze lekker bezig is na haar actieve hockey carrière.


Wat vind jij? Praat mee...