Trainerscarrousel PK: Boaz Janssen vertrekt bij dames Nijmegen

Trainers komen en trainers gaan. In deze trainercarrousel houden we jullie op de hoogte van de wisselingen in de Promotieklasse Heren en Promotieklasse Dames. Tips en persberichten van clubs en trainers kunnen worden gestuurd naar redactie@hockey.nl.


6 Reacties

 1. JanHeinvdWaals

  Prachtig beleid bij Nijmegen! Geweldige club met veel goede spelers en een kleurrijke historie

  1. jobe

   Is dit cynisch? 🤨 Nijmegen is zeker een prachtige club. Boaz is en blijft een topper.

 2. JanHeinvdWaals

  @jobe nee dit was een gemeende reactie! Geen sarcasme

 3. misha-van-oostveen

  Na een jaar weg? Het wordt wel ieder jaar minder en minder in Nijmegen. Nauwelijks echt nieuw talent en onderaan in de promotieklasse? Heeft Boaz er geen zin meer in?

 4. michel

  Boaz is zeker een topper die door (incompetent) bestuur en gebrek aan visie en beleid aan zijn lot is overgelaten. Daarnaast een gebrek aan talent in zijn selectie doordat de instroom van talentvolle A/B-jeugd wordt geblokkeerd door ouders in commissies met grote ego’s die enkel oog voor eigen zoon/dochter hebben. Zal mij niets verbazen als Bas Bogaard (trainer Heren 1) na dit seizoen ook opstapt.

 5. Boearco

  Zonde voor Nijmegen. Dames 1 doet het trouwens ook niet goed. Hoe dat komt is een raadsel. Er zit namelijk genoeg talent in dat team om prima mee te kunnen draaien in de promotieklasse. Er loopt de laatste jaren inderdaad wel minder talent in de jeugd rond. Nijmegen wordt al jaren op een zeer dominante wijze (vaak achter de schermen) geleid door ouders. Ouders die vaak zelf op een goed niveau hebben gespeeld, maar volledig voor eigenbelang gaan. Dat is algemeen bekend. Jammer want de club heeft veel mogelijkheden. Jammer ook van Boaz, met iets meer tijd had hij het ongetwijfeld goed neergezet.


Wat vind jij? Praat mee...