DHL Parcel nieuwe logistiek partner van de KNHB

DHL Parcel is de logistiek partner geworden van de KNHB en het Nederlands Elftal Dames. Naast de hockeysport verbindt het logistieke bedrijf zich ook aan de Nederlandse nationale dames elftallen van voetbal, volleybal en handbal. Als onderdeel van de partnership draagt DHL Parcel zorg voor het transport van materialen van en naar wedstrijdlocaties. Dat heeft de KNHB zojuist bekend gemaakt.

Het partnership draagt de naam #SameDream, wat duidt op het gezamenlijk streven naar topprestaties. Met de sponsoring draagt DHL bij aan het realiseren van de juiste randvoorwaarden en omstandigheden voor damesteams, om op het allerhoogste niveau hun sportprestaties neer te zetten. De Nederlandse damessport maakt op internationaal topniveau een enorme groei door in prestaties en populariteit.

DHL biedt de sporters de noodzakelijke steun en support om hun droom waar te kunnen maken. De KNHB is enorm trots om DHL als nieuwe partner te mogen verwelkomen binnen de hockeysport en de Oranje Dames in het bijzonder.

Pien Sanders

Vanuit de Oranje Dames is dat Pien Sanders. ‘Ik ben er trots op ambassadeur te mogen zijn van een samenwerking tussen zo’n groot internationaal bedrijf als DHL en deze vier prachtige sportteams. Alle vijf hebben we de ambitie om wereldtop te zijn, allemaal hebben we de afgelopen jaren een mooie staat van dienst opgebouwd. Ik hoop dat we met deze samenwerking nog meer jonge meiden kunnen inspireren het beste uit jezelf te willen halen. In én buiten de sport’, aldus Sanders.

Pien Sanders. Foto: Willem Vernes


Wat vind jij? Praat mee...