Nieuwe Wagener Stadion krijgt LED-verlichting

De nieuwe hoofdtribune en het veld van het vernieuwde Wagener Stadion zullen middels duurzame LED-lampen verlicht worden. Maandag werd bekend dat de KNHB een suppliership met Philips Lighting is aangegaan. Hockeyclubs kunnen door dit partnership met korting LED-verlichting rond hun velden aanschaffen.

Op Almere, dat reeds voorzien is van LED-verlichting, bezegelden Cor van den Bosch, Commercial Director Public & Sports van Philips Lighting, en KNHB-directeur Erik Gerritsen de samenwerking. Gerritsen: ‘Wij zijn trots op het feit dat we Philips Lighting als official supplier mogen verwelkomen. Hiermee halen we een supplier in huis die ons, maar vooral onze verenigingen, uitstekend kan helpen bij alle mogelijkheden van licht waarbij aandacht is voor toekomst. Daarnaast biedt Philips een incentive voor hockeyverenigingen die Philips LED-verlichting aanschaffen.’ 

Cor van den Bosch Erik Gerritsen KS


4 Reacties

 1. Topkeepertje

  Super plan zouden alle Hockeyclubs moeten doen maar niet alleen op de velden ook in de kleedkamers en dan Coolwhite , je hoeft ze echter niet bij Philips te kopen maar gewoon zelf op eBay.de of eBay.com , via eBay.com moet je waarschijnlijk wel BTW ect. betalen op eBay.de niet . En zelf thuis natuurlijk ook alles LED . Ik zelf heb al jaren LED en met mijn 4 kamer woning met grote zolder en een grote LED TV van 165 CM betaal ik slechts 29 euro per maand .

  1. zelfs-de-var-is-beter

   Lees ik nu dat jij de clubs btw-fraude adviseert?

 2. Topkeepertje

  Als GrignonMarell niet kan lezen kan hij beter niets zeggen !

  1. zelfs-de-var-is-beter

   Als jij denkt dat ik niet kan lezen: als je lef hebt, maak je dan bekend ipv zulke onzin te schrijven als alias!


Wat vind jij? Praat mee...