Round-up Topcompetities C: Groningen JC1 ruim langs Zwolle

De jongens van Groningen hebben in de Topcompetitie C de grootste zege van het weekend geboekt. De ploeg won in en tegen Zwolle met 8-2. Hierdoor blijft Groningen koploper in de Poule Noord-Oost.

Jongens Poule West 1

Met 10 punten uit 4 wedstrijden blijft Schaerweijde aan de leiding in Poule West 1. De ploeg won in eigen huis met 6-3 van Rotterdam, dat na 3 duels nog zonder punten is. Amsterdam volgt Schaerweijde op 1 punt, maar heeft ook 1 wedstrijd minder gespeeld. De Amsterdammers wonnen dankzij een 4-3 overwinning op Alecto voor de 3e maal op rij.
Kampong-Gooische 2-2
Alliance-Bloemendaal 0-2
Schaerweijde-Rotterdam 6-3
Alecto-Amsterdam 3-4

Jongens Poule Noord-Oost

Groningen behoudt de koppositie in de Poule Noord-Oost na de 8-2 zege in en tegen Zwolle. Union en Nijmegen volgen beide op 3 punten, maar hebben ook 1 wedstrijd minder gespeeld. Union was met 5-3 te sterk voor Eelde en Nijmegen versloeg Wageningen met 4-1.
Eelde-Union 3-5
Quick Stick-Apeldoorn 1-2
Zwolle-Groningen 2-8
Nijmegen-Wageningen 4-1

Meisjes Poule West 1

Schaerweijde behoudt ook na 3 duels de ongeslagen status na de krappe overwinning op Craeyenhout:1-0. De ploeg uit Zeist staat op een 2e plaats achter hdm dat 10 punten heeft na 4 duels. De Haagse ploeg won met 3-2 van Amsterdam. Rotterdam boekte de 1e winst van het seizoen door Alliance met 3-1 te verslaan.
Pinoké-Kampong 2-2
Rotterdam-Alliance 3-1
Amsterdam-hdm 2-3
Craeyenhout – Schaerweijde 0-1

Meisjes Poule Noord-Oost

In Poule Noord-Oost boekte Union de eerste overwinning van de competitie door Wageningen met 2-0 te verslaan. Nijmegen gaat aan kop na de ruime zege op Zwolle: 7-1. De ploeg heeft na 4 duels 9 punten verzameld.
Twente-Quick Stick 2-3
Union-Wageningen 2-0
Nijmegen-Zwolle 7-1
GHBS-Deventer

*Na de winterstop doen we ook verslag van de Topklasse C in district Zuid, hier speelt nu nog een voorcompetitie.


Wat vind jij? Praat mee...