Round-up Topcompetities C: Kampong MC1 verliest koppositie

De meisjes van Kampong hebben hun koppositie verloren aan Schaerweijde. De Utrechtse ploeg speelde zaterdag met 0-0 gelijk tegen Pinoké. Schaerweijde pakte wel de volle winst door met 2-0 te winnen van Craeyenhout en gaat nu aan de leiding. De jongens van Push blijven maar winnen. De 6-1 zege op Oranje-Rood was alweer hun zesde overwinning op rij.

Jongens Poule West 1

De top 4 heeft hun wedstrijden gewonnen. Koploper Schaerweijde won in en tegen Rotterdam met 4-1 en koestert 1 punt voorsprong op Kampong en Amsterdam. Kampong rekende met 6-1 af met Gooische en Amsterdam won nipt van Alecto. Het werd 4-3.

Amsterdam-Alecto 4-3
Rotterdam-Schaerweijde 1-5
Gooische-Kampong 1-6
Bloemendaal-Alliance 5-1

Jongens Poule Noord-Oost

De nummers 1, 2 en 3 wonnen hun wedstrijden met ruime cijfers. De ongeslagen koploper Nijmegen was met 6-0 te sterk voor Wageningen. Naaste belager Groningen volgt op 5 punten na de 7-1 overwinning op Zwolle. Union versloeg Eelde met 8-1. De achterstand van Union op Nijmegen bedraagt na 11 duels al 9 punten.

Groningen-Zwolle 7-1
Union-Eelde 8-1
Apeldoorn-Quik Stick 6-3
Wageningen-Nijmegen 0-6

Jongens Poule Zuid

Push blijft ook na de 6e speeldag zonder puntenverlies. De Bredase formatie was met 6-1 te sterk voor de nummer 2 op de ranglijst, Oranje-Rood. Hierdoor vergrootte Push het gat met de concurrent naar 6 punten. Oranje-Rood zag Den Bosch in punten gelijk komen na de 6-3 zege op Breda. MEP behaalde het tweede punt van het seizoen. Het speelde met 2-2 gelijk tegen Tilburg.

Tilburg-MEP 2-2
Oranje-Rood-Push 1-6
Breda-Den Bosch 3-6

Meisjes Poule West 1

Schaerweijde heeft goede zaken gedaan. De Zeister formatie nam na de 2-0 zege op hekkensluiter Craeyenhout de koppositie over van Kampong. De Utrechters kwamen tegen Pinoké niet verder dan 0-0. Schaerweijde heeft na 11 speeldagen een voorsprong van 1 punt op Kampong, dat nog steeds ongeslagen is.

Schaerweijde-Craeyenhout 2-0
hdm-amsterdam 3-3
Kampong-Pinoké 0-0
Alliance-Rotterdam 2-2

Meisjes Poule Noord-Oost

Nijmegen is uitgelopen op naaste belager GHBS. De koploper won met 4-1 van Zwolle, terwijl GHBS met 3-3 gelijkspeelde tegen Deventer. Het verschil tussen Nijmegen en GHBS bedraagt 4 punten.

Deventer-GHBS 3-3
Wageningen-Union 0-4
Quick Stick-Twente 3-5
Zwolle-Nijmegen 1-4

Meisjes Poule Zuid

Tilburg behoudt 3 punten voorsprong op Den Bosch en Push. De koploper was met 3-1 te sterk voor Oranje-Rood. Den Bosch rekende af met De Pelikaan. Het werd 7-1. En Push versloeg De Warande met 3-1.

Push-De Warande 3-1
Tilburg-Oranje-Rood 3-1
Den Bosch-De Pelikaan 7-1


Wat vind jij? Praat mee...