Round-up Topcompetities C: Schaerweijde JC1 ruim langs Gooische

Op de tweede speeldag in de Topcompetities C hebben de jongens van Schaerweijde uitgehaald tegen Gooische. Het werd liefst 7-1. Ondanks de zege moet de ploeg uit Zeist de leiding in de poule delen met 2 andere ploegen. Ook de meisjes van Schaerweijde boekten hun 2e overwinning en gaan aan kop in hun poule.

Jongens Poule West 1

In IDC Poule West hebben 3 ploegen de volle buit na 2 wedstrijden: Schaerweijde, Amsterdam en Kampong. Op basis van doelsaldo bezet Schaerweijde de 1e positie na de 7-1 overwinning op Gooische. Amsterdam, de nummer 2 op de ranglijst, was zaterdag in de strijd met rivaal Rotterdam met 5-2 te sterk en nummer 3 Kampong won nipt van Alliance. Het werd 4-2.
Schaerweijde–Gooische 7-1
Alecto–Bloemendaal 0-1
Kampong–Alliance 4-3
Amsterdam–Rotterdam 5-2

Jongens Poule Noord-Oost

Dankzij de 2-3 zege in en tegen Zwolle gaan de jongens van Quick Stick aan de leiding in de Poule Noord-Oost met 6 uit 2. Het verschil met de achtervolgers, Union en Nijmegen, bedraagt 2 punten. Union speelde gelijk tegen Wageningen en Nijmegen was met 4-2 te sterk voor Apeldoorn.
Zwolle–Quick Stick 2-3
Nijmegen-Apeldoorn 4-2
Wageningen-Union 2-2
Eelde-Groningen nb

Meisjes Poule West 1

Net als de jongens hebben ook de meisje van Schaerweijde hun 2e overwinning in IDC geboekt. Op Alliance werd met 2-3 gewonnen. Hierdoor gaat de ploeg uit Zeist aan alleen aan kop, omdat concurrenten hdm en Kampong 1 punt overhielden aan hun duels met respectievelijk Rotterdam en Craeyenhout.
Rotterdam–hdm 1-1
Pinoké–Amsterdam 1-1
Alliance–Schaerweijde 2-3
Craeyenhout–Kampong 1-1

Meisjes Poule Noord-Oost

Na de minimale zege op Zwolle (1-0) heeft Twente de koppositie in IDC Poule Noord-Oost gepakt. Met 4 punten uit 2 duels gaat de ploeg aan de leiding, gevolgd door liefst 5 ploegen die 3 punten hebben. Zwolle heeft 2 punten en Union is hekkensluiter met 1 punt.
Union–Zwolle 2-2
Quick Stick–Wageningen 1-0
Twente–Deventer 1-0
Nijmegen–GHBS 3-0

*Na de winterstop doen we ook verslag van de Topklasse C in district Zuid, hier speelt nu nog een voorcompetitie.


Wat vind jij? Praat mee...