2e – 4e klasse: waartoe leiden #8finales dames Groen-Geel?

De dames van Groen-Geel lijken de 2e competitiehelft in te zijn gegaan met een missie. Waar zal die toe leiden? In de 3e Klasse heren werd een rode lantaarn keurig overgedragen en in diezelfde klasse bij de dames werden 2 slagen op het middenveld gevoerd. Twitter mee met de hashtag van jouw poule en de kans bestaat dat jullie wedstrijd in de round-up komt.

2e Klasse Heren

Poule B

De heren van Voorne hebben onderin Poule B belangrijke punten gepakt tegen de nummer laatst Asvion. Na hun 1-3 overwinning zagen zij dat ook de koploper goede zaken deed. DSHC won zelf nipt bij Pijnacker (2-3) en profiteerde van het doelpuntrijke (4-4) gelijkspel tussen achtervolgers Rijswijk en Warande. Ook nummer 4 Ommoord liet 2 punten liggen bij IJssel (3-3).

Tweet Voorne Heren 1

2e Klasse Dames

Poule B

De dames van Zoetermeer wonnen in Poule B met 6-0 van Berkel Rodenrijs en gaan alleen aan de leiding door het gelijkspel van Alecto bij Forescate (3-3). Ook de #roadtosucces, #flow en #8finales van Groen-Geel werpen hun vruchten af. Die factoren hielpen de Haagse vrouwen aan de 4-0 zege op Noordwijk en daardoor klimmen zij naar de gedeelde 2e plaats. Welke positie zal dat zijn na 8 gewonnen finales..?

FB Groen-Geel Dames 1

3e Klasse Heren

Poule C

In Poule C hebben de heren van Berlicum de rode lantaarn overgedragen aan Vlijmen. En niet zo’n beetje. Het duel in de onderste regionen eindigde in maar liefst 7-0 voor de nummer laatst. Berlicum is met 4 punten nu dus geen hekkensluiter meer, maar Vlijmen, met 3 punten.

Bovenin werden geen misstappen gemaakt. Nummer 1 Nuenen won bij Dommel. Zonder twijfel.

Tweet Nuenen Heren 1

3e Klasse Dames

Poule B

In de slag om het middenveld in Poule B zijn Barendrecht en Rapid als winnaars uit de bus gekomen. De huidige nummers 4 en 5 waren te sterk voor 7 en 6, respectievelijk Prinsenbeek en Spijkenisse. Bovenin en onderin vielen er geen verschuivingen waar te nemen.

Tweet GHC Rapid

Lees ook het verslag op rapidmills.nl

4e Klasse Heren

Poule A

Koploper in Poule A Gilze-Rijen en nummer 2 Cranendonck – volgende week elkaars tegenstanders in een onvervalste 6-puntenwedstrijd – hebben geen steken laten vallen. De heren van Cranendonck hadden geen probleem bij Rapide: 0-5. Gilze-Rijen scoorde net zoveel, maar Tempo scoorde wel 3 keer tegen. Maar bovenal kon de koploper na de wedstrijd een welgemeend ‘chapeau’ van de sportieve verliezers in zijn zak steken:

Tweet Tempo Heren 1

4e Klasse Dames

Poule A

Bovenin Poule A is het superspannend. De dames van Mierlo morsen kostbare punten (1-1 bij Gemert) in de strijd om het kampioenschap en moet daardoor DVS naast zich dulden. De vrouwen uit Waalre maakten geen fout tegen Venray: 3-1.  3 Keer raden welke wedstrijd er na Pasen op het programma staat? Juist: Mierlo – DVS.


Wat vind jij? Praat mee...