EHL live bij NOS, Hoofdklasse in samenvatting bij Ziggo

Hockeyliefhebbers komen met het volle (inhaal-)programma dit paasweekeinde niet alleen op en langs de velden volop aan hun trekken, ook de thuisblijvers kunnen op televisie en internet genieten van hockey. De NOS besteedt de komende vier dagen veel (live) aandacht aan de Euro Hockey League die in Rotterdam wordt gehouden. Ziggo heeft zondag om 19.15 een regulier Hoofdklasse Hockey-programma.

Tijdens de EHL zijn drie Nederlands clubs actief: Kampong, Rotterdam en Bloemendaal. De NOS zendt alle duels met Nederlandse clubs live uit via NOS.nl. De achtste finale Kampong – Rot-Weiss Köln is vrijdag(aanvang: 20.00 uur) live te zien op NOS.nl. Rotterdam-Mannheimer HC is zaterdag om 16.00 uur rechtstreeks te volgen op NPO 1 en NOS.nl. Bloemendaal-Dragons is zaterdag om 18.15 uur live te zien op NOS.nl. Als Bloemendaal zich ten koste van Dragons plaatst voor de laatste acht, wordt het duel van de ploeg van coach Michel van den Heuvel maandag ook live op televisie uitgezonden.

Live voorbeschouwing en nabeschouwing EHL op hockey.nl

De redactie van hockey.nl maakt rond alle duels van de Nederlandse teams een live programma, dat behalve op de site ook wordt uitgezonden via ons Facebook-kanaal en de hockey.nl-app. We brengen vanaf 20 minuten voor de afslag een voorbeschouwing en schakelen direct na afloop live naar het veld om spelers te interviewen. Gasten in Shoot! Live zijn onder meer Roderick Weusthof, Max Caldas, Rob Reckers, Michel van den Heuvel en Albert-Kees Manenschijn.

Hoofdklasse Hockey zondag om 19.15 uur bij Ziggo

Naast het Europa Cup-geweld is er ook volop Hoofdklasse hockey dit weekend. Vrijdagavond haalt de Hoofdklasse Heren in, zaterdag is er een volledig programma in de Hoofdklasse Dames. Beelden van de vrijdagavond wedstrijd en alle zaterdagduels zijn zondagavond vanaf 19.15 uur te zien bij Hoofdklasse Hockey op Ziggo Sport.
Hockey.nl bezoekt zaterdag de degradatiekraker tussen Nijmegen en Groningen. Maandag zijn we aanwezig bij het treffen tussen Amsterdam en Laren.
De samenvattingen van de Hoofdklasse-duel komen ook op hockey.nl. Houd de site en de app in de gaten.


1 Reactie

  1. vostammer

    Waarom op feesboek en niet op youtube? De helft vd Nederlanders heeft geen actief facebook account. (Hetgeen heel verstandig is, maar dat terzijde).


Wat vind jij? Praat mee...