Hockey op tv: Ziggo bij Hurley-SCHC, NOS naar mannen HGC

De camera’s van Ziggo Sport staan komende zondag in de Hoofdklasse Dames langs de lijn bij Hurley-SCHC. De NOS gaat in de Tulp Hoofdklasse Heren op bezoek bij het duel tussen HGC en Oranje-Rood.

De live-uitzending van Ziggo rond Hurley-SCHC begint om 12.00 uur en is te zien op kanaal 13 en bij Ziggo Sport Docu. Het wordt interessant om te zien of Hurley er eindelijk in slaagt een keer op eigen veld van SCHC te winnen. In dertien eerdere Hoofdklasseduels met de ploeg uit Bilthoven lukte dat nog niet eerder: vier gelijke spelen en negen nederlagen.

Wellicht kan Hurley zondag profiteren van de personele problemen bij SCHC, dat de voorbije speelronde tegen hdm niet verder kwam dan een doelpuntloos gelijkspel en voor de derde keer in vijf wedstrijden puntenverlies leed. SCHC-coach Lucas Judge kon in dat duel om uiteenlopende redenen niet beschikken over Laurien Leurink, Xan de Waard, Mascha Sterk, Famke Richardson, Pien Dicke en Ginella Zerbo. Hurley-SCHC is ook een van de zes duels die we zoals vanouds volgen in ons liveblog van de Hoofdklasse Dames. Dat komt rond 12.00 uur online.

NOS naar HGC

De NOS brengt zondagmiddag een samenvatting van het duel tussen HGC en Oranje-Rood in de Tulp Hoofdklasse Heren. Die wedstrijd tussen de nummers drie en twee van de huidige ranglijst begint om 14.45 uur en is ook live te volgen in ons liveblog van de mannencompetitie. Redacteuren van Hockey.nl pakken dit weekend de dubbels op HGC en Hurley mee. Behalve de mannen van HGC spelen ook de vrouwen een thuiswedstrijd. Zij treden om 12.45 uur aan tegen Klein Zwitserland. De mannen van Hurley, dit seizoen nog puntloos na vijf speelronden, nemen het thuis op tegen Den Bosch.

Programma’s


Wat vind jij? Praat mee...