Kijk zondag live hockey uit Hoofdklasse en EHL op tv of online

Hockeyliefhebbers kunnen zondag een hart ophalen met veel hockey online en op televisie. De hockeyzondag begint vandaag om 12.15 uur met een live-verslag van de topper uit de Hoofdklasse Dames tussen Amsterdam en SCHC op Ziggo Sport.

Om 14.00 uur kan de laptop of tablet aan voor het tweede duel van Bloemendaal in de eerste ronde van de Euro Hockey League. Vrijdag won Bloemendaal het eerste duel in Barcelona, zondagmiddag treedt de ploeg aan tegen SV Arminen. Het duel is via live-stream te volgen op eurohockeytv.org.

De NOS zendt tijdens de Studio Sport-uitzending van 18.00 uur een samenvatting uit van het duel uit de Hoofdklasse Heren tussen Oranje-Rood – Rotterdam.

Zondagavond zijn alle goals van alle Hoofdklasse-wedstrijden van zondag te zien bij Ziggo Sport (kanaal 14) in het programma Hoofdklasse Hockey. Dat programma begint dit keer, vanwege interland-voetbal, om 23.40 uur.  De samenvattingen kun je maandag vanaf 18.00 uur ook bekijken op hockey.nl.

Het programma Hoofdklasse Hockey wordt op maandag en dinsdag ook herhaald:
Maandag 9 oktober:      17:25 – 18:00 uur
Dinsdag 10 oktober:       00:00 – 00:35 uur (maandag op dinsdag)

Hockey.nl staat zondag ook langs de lijnen

Wij zijn zondag in de Hoofdklasse Dames bij Oranje-Rood – Bloemendaal en Amsterdam – SCHC. In de Hoofdklasse Heren bezoeken we Amsterdam – HGC, Tilburg – Kampong en Oranje-Rood – Rotterdam. We gaan ook langs bij de Overgangsklasse: Klein Zwitserland – Laren (Heren) en de derby Tilburg – Were Di (Dames).


Wat vind jij? Praat mee...