Laren Heren 1 rouwt om overleden teamgenoot

Met grote verslagenheid heeft hockeyclub Laren kennisgenomen van het plotselinge overlijden van Sebastiaan Bos (19). Hij was spits bij Heren 1, dat uitkomt in de Promotieklasse. ‘Talentvol en zeer geliefd’, schrijft voorzitter Joris Vreeburg op de website van Laren. ‘Wij verliezen in hem een kind van de club.’

‘Sebas heeft sinds de F-jes bij onze vereniging gespeeld en vele mooie momenten meegemaakt met als hoogtepunt het landskampioenschap met JA1 in 2019. Wij leven intens mee met de familie, vrienden en teamgenoten van Sebas en wensen hen heel veel sterkte toe bij de verwerking van dit enorme verlies.’

De hockeybond is op de hoogte gesteld van het verdrietige nieuws uit Laren. De Promotieklasse-wedstrijd van Heren 1 tegen HBS van komende zondag is afgelast. De speelsters van Dames 1 komen zondag tegen MOP wel in actie. Zij spelen met rouwbanden.

De club heeft de kleuren op de site uitgezet en laat via die weg weten dat de geplande feestelijkheden rond Super Sunday en de teampresentaties van de vaandelteams zijn afgelast. Voorafgaand aan alle wedstrijden zal dit weekend bij Laren één minuut stilte in acht worden genomen. In het clubhuis is er een mogelijkheid om het condoleanceregister te tekenen.

Sebastiaan Bos. Foto: Laren

 


7 Reacties

 1. MIck

  Wat een vreselijk drama, sterke voor de famile en nabestaanden 🙏

 2. opleidenkey

  Pfff, ben er stil van. Gecondoleerd, sterkte allemaal. Hockey is even niet zo belangrijk.

 3. Avdd

  Wat vreselijk voor alle dierbaren, heel veel sterkte! Hoe komt een jongen van 19 ter overlijden?

 4. AvA

  Echt afschuwelijk. Woorden schieten tekort. Laren leden, familie en vrienden ongelooflijk sterkte !

 5. Sjoerd Maresch

  Vreselijk nieuws natuurlijk.. Zullen we uit respect voor de nabestaanden niet gaan speculeren over de mogelijke toedracht? Bedankt!

 6. hockey-g

  @Sjoerd Maresch, niet helemaal duidelijk waar je opmerking vandaan komt. Het bericht staat sinds vrijdagavond al op de site en niemand hier heeft gespeculeerd aangaande een mogelijke toedracht. Zoveel respect is er in de hockeywereld wel.

  1. Sjoerd Maresch

   Omdat ik die reacties verwijder ;-)


Wat vind jij? Praat mee...