Laren – OR live bij Ziggo en samenvatting bij NOS

In de spannende slotfase van de Hoofdklasse-competities zijn er dit weekend volop (live-)beelden van tophockey op televisie én hockey.nl te zien. De NOS is zondag bij de thriller in de Hoofdklasse Dames tussen Laren en Oranje-Rood. Ziggo Sport zendt dat duel live uit op Kanaal 14. 

Het duel tussen Laren en Oranje-Rood kon niet spannender zijn. De winnaar plaatst zich als vierde voor de play-offs. Bij eventueel gelijkspel gaat de thuisploeg door naar het competitietoetje. Beide clubs nemen na dit seizoen afscheid van hun keepster, ex-internationals Joyce Sombroek (Laren) en Larissa Meijer (Oranje-Rood). Een samenvatting van de wedstrijd is zondagavond vanaf 18.00 uur te zien bij Studio Sport.

Ook wij kunnen niet om deze kraker heen en zijn zondag aanwezig op de Eemnesserweg. Daarnaast zijn we bij Nijmegen – Huizen en Kampong – Groningen om je live op de hoogte te houden van wie dit seizoen de directe degradant wordt.

Zondagavond zijn vanaf 19.40 uur de samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden te zien in het programma Hoofdklasse Hockey bij Ziggo Sport.

Inhaalwedstrijd

Donderdagavond is er ook al een wedstrijd in de Hoofdklasse Heren. Den Bosch en Rotterdam halen in. Het is een duel om des keizers baard. Want alhoewel Rotterdam nog een theoretische kans maakt op de play-offs, gelooft bijna niemand in de havenstad daar zelf nog in.

In de Hoofdklasse Heren is zondag ook een volledig programma. Van die wedstrijden vind je een overzicht en de statistieken op onze site en app. Via de hockey.nl-app kun je door middel van nieuwe pushberichten ook live de wedstrijden uit de Hoofdklasse volgen.

De samenvattingen van alle wedstrijden van donderdag zijn zaterdagavond vanaf 18.00 uur te bekijken op hockey.nl en het YouTube-kanaal van hockey.nl.


Wat vind jij? Praat mee...