PO2016: HBS houdt zicht op lijfsbehoud na zege op HUDITO

Een dagje later dan de overige 3 wedstrijden om promotie en degradatie in de Overgangsklasse en Eerste Klasse Heren treffen ook HUDITO en HBS elkaar. De Overgangsklasse-heren van HBS hadden even tijd nodig om op stoom te komen, pakten uiteindelijk de winst: 3-4.

Voor het complete resterende play-offoverzicht, kan je terecht op onze pagina.

Na 16 minuten stond de thuisploeg 2-0 voor. Gijs de Mol en Simon Bertols scoorden voor de Delftenaren. De bezoekers werden net voor rust wakker en maakten rond de pauze de aansluitingstreffer en de gelijkmaker. Daarna zetten de Bloemendalers door naar 2-3. Ook HUDITO liet zien over veerkracht te beschikken door de 3-3 binnen te schieten uit een strafbal. Toch was het uiteindelijk de overgansklasser die met de zege aan de haal ging: Jobbe van der Kaaij maakte met zijn 2e van de avond de laatste en beslissende treffer van de wedstrijd.

HUDITO – HBS (h) 3-4

2. Gijs de Mol 1-0
16. Simon Bertols 2-0
30. Jobbe van der Kaaij 2-1
41. Max Vergnes (sb) 2-2
42. Tim Ossewaarde (sc) 2-3
58. Gijs de Mol (sb) 3-3
63. Jobbe van der Kaaij 3-4