MOP – Laren live bij Ziggo; NOS naar Pinoké – Kampong (Heren)

De Hoofdklasse Heren en Dames gaan aanstaande zondag verder met de achttiende en zeventiende speelronde. Ziggo Sport zendt vanaf 22.30 uur weer alle wedstrijden in samenvatting uit. 

Maar er is ook live hockey op tv! Ziggo zendt de dameswedstrijd MOP – Laren uit. Laren kan zich eigenlijk geen fout permitteren, wil het de vierde plek vasthouden. MOP daarentegen pakte nog geen enkel punt na de winterstop en zal alles op alles zetten daar verandering in te brengen. Het treffen is wegens de live-uitzending verplaatst naar 12.30 uur.

De NOS is aanwezig bij Pinoké – Kampong (Heren). Op de radio is deze wedstrijd in flitsen te horen in Langs de Lijn en de NOS zendt een samenvatting van dat duel uit in het sportjournaal.

Ook hockey.nl zal dit weekend weer langs de velden te vinden zijn. Zondag staan we langs de lijnen bij de Overgangsklasse-topper Victoria – SCHC (Heren). In de Hoofdklasse Dames zijn we aanwezig bij Hurley – Kampong en Pinoké – Oranje-Rood. In de Hoofdklasse Heren gaan we langs bij HGC – Oranje-Rood, Pinoké – Kampong en Hurley – Amsterdam.

En ‘s avonds alle dames en heren Hoofdklasse wedstrijden in het samenvattingenprogramma op Ziggo Sport (kanaal 14) om 22.30 uur.


2 Reacties

  1. walter-de-natris

    Heren; Tilburg- Rotterdam

  2. 'De dameswedstrijd tussen Kampong en MOP begint daardoor om 14.15 uur.' DEZE ZIN MAG ERUIT ...


Wat vind jij? Praat mee...