NOS live bij Amsterdam – Pinoké, Ziggo bij Amsterdam – SCHC

De NOS en Ziggo Sport zenden zondag allebei live hockey uit. Ziggo Sport doet live verslag van de damestopper tussen Amsterdam en SCHC (aanvang 12.10 uur), de NOS gaat naar Amsterdam tegen Pinoké. Ook hockey.nl is aanwezig in Amsterdam en doet verslag van beide duels in het liveblog. 

In dat liveblog blijf je zondag ook van minuut tot minuut op de hoogte van de strijd onderin tussen Almere en Hurley. Tevens zijn we ook aanwezig bij de topper tussen Kampong en HGC in de Tulp Hoofdklasse Heren. In de Promotieklasse Dames zijn we aanwezig in Tilburg, waar het trainersduo Maartje Paumen en Ageeth Boomgaardt het opneemt tegen hun oude club MOP.

Live hockey

Liefhebbers van dameshockey kunnen zondag vanaf 12.00 uur op Ziggo TV kanaal 13 op Ziggo Sport Docu kijken naar de voorbeschouwing van Amsterdam – SCHC in de Hoofdklasse Dames. De wedstrijd begint om 12.10 uur. Het verslag en commentaar is in handen van John van Vliet. Tim Steens is ook in het Wagener Stadion aanwezig als co-commentator.

De NOS zendt zondag de tweede helft van wedstrijd tussen Amsterdam en Pinoké live uit. De eerste helft in samenvatting. De wedstrijd begint om 14.45 uur en de uitzending tot 15.15 uur. Het commentaar wordt verzorgd door Philip Kooke.

Archiefbeeld van het duel eind 2019, tussen Amsterdam en SCHC. Foto: Bart Scheulderman

Livestreams

De wedstrijden in de Tulp Hoofdklasse Heren en Hoofdklasse Dames die niet door Ziggo en de NOS worden uitgezonden, zijn zondag wel live te volgen via de livestreams. Aan de kwaliteit van de streams wordt nog altijd gewerkt. De automatische camera’s zullen bepaalde spelsituaties nog niet goed registeren. Zo heeft de software bijvoorbeeld nog moeite met herkennen van de strafcorner, omdat er dan ook veel spelers op de middellijn staan. Normaal worden die fouten er in de testcase uitgehaald, maar die periode wordt overgeslagen om het publiek dat niet meer welkom is langs te lijnen, toch hockey aan te bieden.

Het bekijken van de wedstrijden op hockey.nl en eyecons.com is gratis. Bij de duels is geen commentator aanwezig. De wedstrijden zijn bij hockey.nl zowel via de site als de app direct te bekijken. De wedstrijden in de Hoofdklasse Dames beginnen om 12.45 uur, in de Hoofdklasse Heren om 14.45 uur. Samenvattingen van alle wedstrijden in de Hoofdklasse zijn zondagavond te zien op hockey.nl en eyecons.com.

 

 


1 Reactie

  1. fleurtjevdb

    Dan hoop ik wel dat ik via Ziggo heel de wedstrijd kan zien en niet vanaf het 3de kwart 🥴


Wat vind jij? Praat mee...