Wedstrijdprogramma’s bekend: eerste topper tussen OR en Rotterdam

De wedstrijdprogramma’s voor de bondscompetitie standaardteams (exclusief de Vierde Klasse) en de Landelijke Topklasse en Subtopklasse zijn gepubliceerd. Dat heeft de KNHB maandagmiddag bekendgemaakt.

De programma’s zijn vanaf morgen (dinsdag) volledig zichtbaar in de standenmotor.

Eerder werden de voorlopige poule-indelingen al bekendgemaakt. Het wedstrijdprogramma voor de Vierde Klasse voor standaardteams wordt uiterlijk 21 augustus gepubliceerd. Het programma voor alle districtscompetities volgt uiterlijk 17 augustus.

Hoofdklasse

De Hoofdklasse start op zondag 6 september. Daar wordt bij de mannen direct een topper afgewerkt: Oranje-Rood tegen Rotterdam. Bloemendaal, dat op de eerste positie stond toen de competitie afgelopen maart werd afgebroken vanwege het coronavirus, ontvangt op de eerste speeldag Almere, het team dat op dat moment op de laatste positie stond.

Sebastian Dockier (Pinoké) ontvangt zijn oude ploeg Den Bosch, net als Justin Reid-Ross die met Hurley mag beginnen tegen Amsterdam. Ook een weerzien voor Elsie Nix, zij speelt haar eerste competitieduel met Pinoké tegen Kampong.

Op die eerste speeldag is er meteen een Super Sunday op Amsterdam, Oranje-Rood en Pinoké. De dag waarop Dames 1 en Heren 1 hun thuiswedstrijd spelen.

Het eerste dubbelweekend bij de mannen staat gepland op vrijdag 25 en zondag 27 september. Bij de vrouwen is dat een week eerder op vrijdag 18 en zondag 20 september. In de Hoofdklasse Dames staat op zondag 27 september de eerste topper op het programma: Den Bosch – SCHC. Twee weken later treft de Bilthovense formatie opnieuw een topploeg. Dan mag SCHC op bezoek bij Amsterdam.


6 Reacties

 1. tiemezegelink

  Ik vind Pinoké- Den Bosch momenteel veel spannender bij de heren!

 2. hockey69

  Almere meteen tegen Bloemendaal ...

 3. haags-hopje

  Ik weet niet of Rotterdam-OR een topper is...

  1. Stockey123

   Inderdaad

  2. stekel

   niemand ziet Rotterdam vs OR als een topper

 4. Runa Honig

  Kan mij niet schelen wie tegen wie, als we maar weer wedstrijden te zien krijgen. Ik ben heel benieuwd hoe de teams na dit ongewilde intermezzo uit de startblokken komen.


Wat vind jij? Praat mee...