Ziggo live bij SCHC – Amsterdam, samenvatting R’dam – OR bij NOS

Aan de Hoofdklasse-topper tussen de vrouwen van SCHC en Amsterdam wordt zondag ruimschoots aandacht besteed op televisie. Ziggo Sport doet vanaf 12.15 uur rechtstreeks verslag van het duel. De NOS is aanwezig bij Rotterdam – Oranje-Rood en zendt hiervan een samenvatting uit in het sportjournaal.

Van deze topwedstrijden zijn zondagavond vanaf 19.15 uur bij Hoofdklasse Hockey op Ziggo Sport opnieuw flitsen te zien. In dat programma worden ook de samenvattingen van alle andere Hoofdklasse-duels getoond.

Ziggo Sport start zondag om 11.55 uur met de voorbeschouwing op het duel tussen de nummer één en vier van de ranglijst. De presentatie is in handen van John van Vliet. Minke Booij schuift aan als analist.

Van Vliet presenteert ’s avonds ook het samenvattingenprogramma om 19.15 uur.

Dit programma wordt herhaald op:

  • Zondag op maandag 26 maart om 01.05 – 01.35 uur
  • Maandag 26 maart 6.25 – 6.55 uur
  • Maandag 26 maart 9.55 – 10.25 uur
  • Maandag 26 maart 23.55 – 00.25 uur

Hockey.nl donderdag, vrijdag en zondag langs de velden

Ook de redactie van hockey.nl is dit weekend volop langs de velden te vinden. Donderdagavond zijn we bij beide halve finales in de Gold Cup: Amsterdam – Den Bosch en Hurley – Pinoké. Vrijdagavond, tijdens de inhaalronde van de Hoofdklasse Dames, zijn we aanwezig bij Huizen – Groningen.

Zondag bezoeken we in de Hoofdklasse Dames SCHC – Amsterdam. Bij de Heren zijn we bij SCHC – Pinoké en Rotterdam – Oranje-Rood.

Alle tussenstanden van de Hoofdklasse-wedstrijden zijn te vinden in de standenmotor van de hockey.nl-site en -app. Volg de duels ook live via Twitter.com/hockey.nl. Sinds kort is het mogelijk om pushmeldingen te ontvangen als jouw favoriete team gescoord heeft.

Samenvattingen inhaalronde Heren zaterdagavond op hockey.nl

De samenvattingen van alle Hoofdklasse-wedstrijden zijn ook te zien via hockey.nl en het YouTube-kanaal van hockey.nl.

  • Zaterdagavond om 18.00 uur de samenvattingen van de inhaalronde Hoofdklasse Dames
  • Maandagavond 18.00 uur Samenvattingen Hoofdklasse Dames + Hoofdklasse Heren

Wat vind jij? Praat mee...