Gouden Stick: goalgetters Bijen en De Vries in de prijzen

Twee goalgetters van het afgelopen weekend komen deze week bovendrijven als Speler van de Week. Koen Bijen (Den Bosch) en Mea de Vries (Kampong) zijn door het publiek van hockey.nl verkozen tot uitblinkers van de afgelopen speelronde.

Bijen had met drie doelpunten een aanzienlijk aandeel in de 11-1 zege – een clubrecord – van zijn Den Bosch tegen het arme Voordaan. De international maakte zijn eerste twee doelpunten in dezelfde, de dertigste, minuut. Hij bereidde ook nog een doelpunt voor bij de Brabanders, die al na drie minuten met 3-0 voorstonden.

De Vries was ook absoluut op dreef met Kampong, dat zondag op bezoek ging bij Rotterdam. Het talent dat in de zomer over kwam van Amsterdam, scoorde twee keer in het degradatieduel. Het waren haar eerste doelpunten voor de ploeg uit Utrecht. En passant gaf ook zij een voorzet waaruit gescoord werd.

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...