Speler van de Week: Goalgetters Veen en Hertzberger in de prijzen

Twee regelrechte goalgetters namen deze week de hoofdprijs mee in de Speler van de Week-verkiezing. Marijn Veen (Amsterdam) en Jeroen Hertzberger (Rotterdam) zijn deze week volgens ons publiek de uitblinkers van de Tulp Hoofdklasse; zij kregen de meeste stemmen.

Veen was waanzinnig op dreef in het duel met haar oude club Kampong. Ze toonde haar klasse aan het Utrechtse publiek door maar liefst drie keer te scoren. Eentje daarvan maakte ze de aanvaller uit een cornervariant. Mede door de trefzekerheid van deze international zegevierde Amsterdam met 5-1.

Hertzberger was nog beter op schot. Tegen Den Bosch maakte de clublegende er maar liefst vijf voor ‘zijn’ Rotterdam. Dat lukte hem bovendien binnen dertig minuten. Het was alweer de vierde keer dit seizoen dat ‘Hertz’ er meer dan drie maakte in een wedstrijd. Bovendien bereikte hij door zijn trefzekere middag een nieuw persoonlijk record van 31 Hoofdklasse-goals, nog nooit maakte de routinier er meer tijdens een hockeyjaargang.

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...