Speler van de Week: Matla en De Geus stelen de show

Het waren weer eens de internationals die de hoogste ogen gooiden in de Speler van de Week-verkiezing op hockey.nl. Frédérique Matla en Jonas de Geus gaan de boeken in als weekwinnaars van het afgelopen Hoofdklasse-weekend. 

Om te beginnen bij Matla. Die was zaterdag ouderwets op dreef voor Den Bosch tegen Hurley (4-1). De spits produceerde een hattrick, door twee corners en een veldgoal te maken. Hierdoor bereikte zij de prachtige mijlpaal van 150 competitietreffers in het shirt van de Brabanders.

De Geus schitterde juist tegen Den Bosch. In de geweldig aantrekkelijke 5-4 overwinning van Kampong nam de middenvelder zaterdag zijn ploeg bij de hand. Met fraaie passjes en technische hoogstandjes deelde De Geus de lakens uit op het middenveld. Dat werd gezien door het publiek van hockey.nl die hem tot uitblinker van het voorbije weekend bombardeerde.

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.


1 Reactie

  1. ruben-bergkamp

    Als er een betere speler was afgelopen weekeinde dan Floris Middendorp dan mag hij nu opstaan! De man met de fluwelen techniek, met de meest onwaarschijnlijke hockey hoogstandjes was bij de Bos derby Amsterdam Pinoké de man van de match, net boven Matthew Dawson, de beste verdediger, middenvelder en aanvaller tegelijk van de hoofdklasse.


Wat vind jij? Praat mee...