Speler van de Week: Moes en Reyenga schitteren in het Wagener

De uitblinkers van de afgelopen speelronde stonden afgelopen weekend op hetzelfde veld. In de strijd om de Gouden Stick gaan de weekprijzen naar Freeke Moes (Amsterdam) en Pepijn Reyenga (Den Bosch) die beiden schitterden in het Wagener Stadion. 

Om te beginnen met Moes, die kwam zondag immers het eerst in actie. De spits was in de wedstrijd tegen Hurley goed voor twee goals en een assist. Daarmee had ze een aanzienlijk aandeel in de 5-1 zege op de buren uit het Bos. Moes kwam daarmee op tien seizoenstreffers in een Hoofdklasse-seizoen, een aanscherping van haar persoonlijk record.

Reyenga tekende een paar uur later voor een doelpunt en een assist. Vooral die goal was er eentje om van te smullen. De middenvelder van Den Bosch glipte door de verdediging van Amsterdam, wipte de bal over de stick van Matt Dawson en kogelde de bak heerlijk in de kruising.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl)

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.

 


Wat vind jij? Praat mee...