Update: ticketverkoop finales play-offs gestart

De finalisten van de play-offs in de Tulp Hoofdklasse zijn bekend. SCHC en Amsterdam strijden bij de dames voor de allereerste keer samen om de landstitel. Bij heren is de finale een herhaling van de eindstrijd van afgelopen seizoen met het duel tussen Bloemendaal en Pinoké. De finalewedstrijden bij de dames en heren worden op pinksterzaterdag en -maandag gespeeld. Alle wedstrijden worden live uitgezonden door Viaplay en NOS Studio Sport. Je kunt de wedstrijden natuurlijk ook bezoeken. Hieronder vind je het overzicht van het speelschema en de ticketverkoop.

De wedstrijden zijn ook allemaal te volgen via de kanalen van hockey.nl. Bij alle wedstrijden zijn verslaggevers aanwezig, die een liveblog bijhouden en direct na afloop een wedstrijdverslag publiceren. Na afloop spreken we natuurlijk met de hoofdrolspelers en kun je de samenvattingen terugkijken op de site of in de hockey.nl-app. Via het Instagramkanaal van hockey.nl houden we je op de hoogte en geven we je een kijkje achter de schermen.

Ticketverkoop play-offs

De kaartverkoop voor de play-offs in de Tulp Hoofdklasse is inmiddels in volle gang. Die gaat hard, dus wees er snel bij als je live bij dit hockeyspektakel aanwezig wil zijn. De play-offploegen zijn zelf verantwoordelijk voor de kaartverkoop.

Datum Wedstrijd Aanvang Ticketverkoop
27 mei Amsterdam D1 – SCHC D1 14.00 uur Tickets
27 mei Pinoké H1 – Bloemendaal H1 16.00 uur Tickets
29 mei SCHC D1 – Amsterdam D1 12.45 uur Tickets
29 mei Bloemendaal H1 – Pinoké H1 16.00 uur Tickets

Uitzendschema play-offs

Bekijk hieronder het uitzendschema van finales heren de finale bij de dames.

Datum Wedstrijd Aanvang Uitzending
27 mei Amsterdam D1 – SCHC D1 14.00 uur Viaplay/NOS
27 mei Pinoké H1 – Bloemendaal H1 16.00 uur Viaplay/NOS
29 mei SCHC D1 – Amsterdam D1 12.45 uur Viaplay/NOS
29 mei Bloemendaal H1 – Pinoké H1 16.00 uur Viaplay/NOS

 


Wat vind jij? Praat mee...