Alle hoofdklasseduels zondag via televisie of online

Na een weekend pauze vanwege de Pro League en de inhaalwedstrijden van afgelopen donderdag wordt er zondag weer een compleet programma in de Tulp Hoofdklasse Heren en Hoofdklasse Dames gespeeld. Van alle actie op de dertiende speeldag hoef je niets te missen. Alle duels zijn namelijk rechtstreeks te volgen via televisie of hier online bij hockey.nl.

NOS Studio Sport brengt zondagavond in de uitzending vanaf 18.00 uur een samenvatting van het herenduel tussen het opgeklommen Den Bosch en koploper Bloemendaal.

Eerder op de middag zendt Ziggo Sport op Kanaal 14 en Ziggo Select het duel tussen Pinoké en SCHC uit de Hoofdklasse Dames uit. De afslag van de wedstrijd om 12.10 uur, de voorbeschouwing begint om 12.00 uur. De presentatie is in handen van John van Vliet, die ook het commentaar verzorgt samen met Tim Steens.

De camera’s van Ziggo Sport en NOS Studio Sport worden komende zondag opgesteld bij PInoké-SCHC en Den Bosch-Bloemendaal.

Liveblog

Ben je zondag niet in de gelegenheid om deze duels via de televisie te volgen, dan hoef je via de app en website van hockey.nl niets te missen. Via ons liveblog houden we je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen op de velden bij de dames en heren. Na afloop lees je op hockey.nl onder meer het wedstrijdverslag van Pinoké-SCHC en spreken we natuurlijk de hoofdrolspelers.

Behalve de live-duels op televisie staan er zondag vanzelfsprekend nog meer interessante duels in de Hoofdklasse op het programma. Hockey.nl is zoals iedere speeldag langs de lijn te vinden en via het liveblog krijg je alle belangrijke momenten mee. We zijn zondag niet alleen aanwezig bij Pinoké-SCHC (dames), maar ook bij Hurley-HGC (dames), Rotterdam-Amsterdam (heren), Pinoké-HGC (heren) en Hurley-Klein Zwitserland (heren).

Livestreams

De wedstrijden die niet op televisie worden uitgezonden, zijn ook via de livestreams te volgen via dit platform. De samenvattingen van alle wedstrijden staan zondagavond op hockey.nl.


11 Reacties

 1. aernoud-lippmann

  Den Bosch -Bloemendaal ( nr 6- nr1) terwijl Pinoke nr 3-HGC nr 3 tegen elkaar spelen .... Begrijp niets van NPO ?

  1. Supporter123

   Ik ook niet. Vreemde keuze

  2. patrick-kl

   Is toch geen gezicht op Pinoke voor de tv. Geen stadion

  3. Eelco Houwink

   Ja, zo’n leeg stadion - dat brengt ons in hogere sferen...

 2. landej

  HCDB heeft gewoon veel betere communicatie/TV faciliteiten.

  1. stekel

   En zo mooi langs de snelweg

 3. GlasHalfvol

  Ah ja die tribune met camera positie die net te steil is voor behoorlijke beelden langs de lijn?? Vandaar dat ze vaak toch aan de andere kant staan.... :)

 4. tdriessen

  Wacht, komt het duel tussen den Bosch en Bloemendaal dan ook live op tv? Ik lees hier alleen iets over de samenvatting maar niet over live? Het zou toch gek zijn als de live beelden niet online te zien zijn, omdat er een samenvatting wordt gemaakt?

 5. ruud-stork

  Pak alvast popcorn met een drinkertje en stream deze altijd mooie spannende wedstrijd ‘Rotterdam-Amsterdam’ naar je 4K 6x4 meter TV en geniet. Streamteam HC Rotterdam is er klaar voor. https://eyecons.com/videos/5580/preview

  1. Eelco Houwink

   Rotterdam jullie zijn echt leading in dit gebeuren. Ondanks dat jullie niet mijn cluppie zijn - RESPECT ✊ daarvoor. Go on - ook met dat kommentaar

 6. eefgorter

  Ik ga het zeggen. Kan Ziggo alsjeblieft een nieuw commentaar duo vinden? Sympathieke mannen. Maar. Eentje weet er gewoon veel te weinig van (Van Vliet), de ander legt 80% van de scheidsrechterlijke beslissingen verkeerd uit omdat hij het niet ziet en of de regels niet meer kent. Wat juist bij hockey ongelooflijk irritant is. Neem nou gewoon twee <40 ex-tophockeyers, leer ze commentaar geven en go! #ennietjacquesbrinkmanplease


Wat vind jij? Praat mee...