Komende dagen volop hockey uit de Hoofdklasse via televisie of online

De komende dagen valt er volop te genieten van tophockey uit de Hoofdklasse. Vanavond is er een compleet programma bij de heren en morgen spelen de dames hun duels. Zondag staat de vijftiende speeldag in de Tulp Hoofdklasse Heren en Hoofdklasse Dames gepland. Van alle actie op de velden hoef je niets te missen. Alle hoofdklasseduels zijn via televisie of online te volgen.

Vanavond is hockey.nl langs de lijn te vinden bij de herenduels tussen Bloemendaal en Pinoké en Oranje-Rood-Den Bosch. Een dag later doen wij verslag van de Hoofdklasse Dames met de wedstrijden Oranje-Rood-Kampong en HGC-Laren en op zondag is hockey.nl niet alleen aanwezig bij SCHC-Den Bosch (dames), maar ook bij HGC-Bloemendaal (heren) en Almere-Klein Zwitserland (heren)

Via ons liveblog houden we je op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen op de velden bij de dames en heren. De wedstrijden van vanavond en morgen zijn ook via de livestreams op dit platform te volgen. Dat geldt ook voor de duels die zondag niet op televisie worden uitgezonden. Na afloop lees je op hockey.nl de wedstrijdverslagen en spreken we natuurlijk de hoofdrolspelers. De samenvattingen van alle duels vind je later terug op hockey.nl.

Jorrit Croon en Seve van Ass in een duel om de bal in het hoofdklasseduel tussen HGC en Bloemendaal.

Live op televisie

Zondag worden twee wedstrijden uit de Hoofdklasse rechtstreeks op televisie uitgezonden. NOS Studio Sport zendt die dag vanaf 14.30 uur op NPO1, NOS.nl en de NOS app het herenduel tussen HGC en koploper Bloemendaal uit. Het commentaar bij de wedstrijd is van Philip Kooke. In de uitzending van NOS Studio Sport om 18.10 uur is ook nog een samenvatting van dit duel te zien.

Eerder op de middag zendt Ziggo Sport op Kanaal 14 en Ziggo Select het damesduel tussen SCHC en koploper Den Bosch uit. De afslag van de wedstrijd is om 12.10 uur, de voorbeschouwing begint om 12.00 uur. De presentatie is in handen van John van Vliet, die ook het commentaar verzorgt samen met Tim Steens.


1 Reactie

  1. Eelco Houwink

    Wordt wel wat veel met Dubai DutyFree Tennis, Young Boys-Ajax, Chateau Meiland en Arsenal-Olympique, maar we gaan het multiplexen


Wat vind jij? Praat mee...