Corona zet streep door duel tussen Tilburg en Rotterdam

Het duel in de Tulp Hoofdklasse Heren tussen Tilburg en Rotterdam van aanstaande zondag gaat niet door. Dit heeft de KNHB vrijdagavond bekendgemaakt. De wedstrijd wordt dit weekend niet gespeeld na een verzoek van Tilburg aan de bond met betrekking tot het coronavirus. 

De bond heeft voor aanvang van de competitie speciale regelgeving opgesteld omtrent corona. Die regels schrijven voor dat clubs om uitstel van een wedstrijd kunnen vragen als minimaal zes spelers van een team zijn getroffen door positieve testen of quarantaine-regels.

Voor Rotterdam is de afgelasting een onderbreking van een fraaie serie. De huidige nummer drie van de competitie won al zijn laatste vier duels.

Tilburg baarde vorige week ook opzien, door HGC in de slotminuut te verschalken: 3-2. De ploeg van aankomend Oranje-bondscoach Jeroen Delmee staat momenteel negende, een plek die een nieuw Hoofdklassejaar garandeert.

Inhaaldatum

Er is meteen een inhaaldatum gepland voor dit duel. Rotterdam en Tilburg mogen nu op donderdag 22 april, om 20.30 uur, aan de bak.


2 Reacties

  1. tiemezegelink

    *3-2 vs HGC, 4-3 was tegen OR

  2. wwy86qgmrn@privaterelay.appleid.com

    Wat jammer dat het niet door gaat


Wat vind jij? Praat mee...