Matla en Croon weekwinnaars in strijd om Gouden Stick

Jorrit Croon (Bloemendaal) en Frédérique Matla (Den Bosch) zijn de weekwinnaars geworden in de strijd om de Gouden Stick. Beide internationals kregen de meeste stemmen van het hockeypubliek.

Croon won zondag met Bloemendaal meer dan overtuigend van Pinoké (4-1). De middenvelder speelde een prima wedstrijd in Amsterdam en had daarmee een flinke bijdrage in de ruime zege van de landskampioen. Croon was nog dicht bij een fraaie treffer, maar zijn kapflats in de eerste helft ging over het doel van Pinoké.

Wie wel scoorde dit weekend was Frédérique Matla. De steraanvaller van Den Bosch kwam dit seizoen stroef op gang, maar gooide zaterdag tegen Bloemendaal alle schroom van zich af. Matla was weer ouderwets goed op dreef en tekende voor drie treffers tijdens de 9-1 zege.

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.

 


Wat vind jij? Praat mee...