De Waard en Bijen winnen weekprijzen Gouden Stick

Net als vorige week zijn ook deze speelronde twee internationals boven komen drijven als spelers van de week. De eer valt deze week de beurt aan Xan de Waard (SCHC) en Koen Bijen (Den Bosch).

De Waard was in de zaterdagse ontmoeting met HDM weer eens goed voor een assist. De middenvelder bereidde de openingsgoal van Trijntje Beljaars voor in de wedstrijd die SCHC met 1-2 won. Het was alweer de vierde assist van het seizoen voor de 181-voudig international.

Bij de mannen gingen de meeste stemmen dus naar Bijen. Dat lag, voor de verandering, niet aan de scoringsdrift van de Haagse spits. Hij stond niet op het lijstje met doelpuntenmakers tegen Amsterdam (3-2 zege), maar was absoluut een aanjager bij de ploeg van Marc Lammers. Bijen haalde veel corners, was constant aanspeelbaar en was goed voor een aantal mooie acties.

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.

 


Wat vind jij? Praat mee...