Fleur Gort en Jasper Tukkers weekwinnaars Gouden Stick

Ze wonnen allebei ruim met hun clubs en vielen afgelopen weekend bij veel toeschouwers in de smaak. Fleur Gort (HGC) en Jasper Tukkers (Den Bosch) zijn de uitblinkers van de vorige speelronde en daarmee de weekwinnaars in de strijd om de Gouden Stick.

Iedereen die de wedstrijd tussen HGC en HDM heeft gekeken, heeft gezien dat Fleur Gort opviel. Met name in de eerste helft was de negentienjarige aanvaller niet te missen. Ze gaf de assist bij de openingstreffer en tekende zelf voor de derde goal tijdens de 5-0 zege op De Roggewoning.

Jasper Tukkers scoorde niet, maar droeg absoluut zijn steentje bij aan de 4-0 overwinning op Voordaan. De midden-midden van Den Bosch, die het vizier zo vaak naar voren heeft gericht, mocht afgelopen zomer al even ruiken aan Oranje. Tukkers (23 jaar) speelde in juni tijdens de 3-1 zege in de Pro League op Argentinië zijn eerste en vooralsnog enige interland.

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...