Gouden Stick: Welten en Meijer de besten van deze week

Het waren weer eens de internationals die zich lieten zien in de strijd om de Gouden Stick. Lidewij Welten (Kampong) en Derk Meijer (Rotterdam) kwamen als uitblinkers uit de bus van het afgelopen weekend.

Welten trok de aandacht van het publiek met een assist en een goal (de winnende!) tegen Hurley. De international tekende daarmee voor haar tweede treffer van het seizoen. Door de 3-2 overwinning steeg de ploeg uit Utrecht naar de tiende plek op de ranglijst.

Meijer was de onbetwiste man of the match bij het duel tussen Rotterdam en Pinoké, waarin de doelman de nul hield. Tijdens de 1-0 overwinning was Meijer onklopbaar voor de aanvallers van de Amsterdammers, die veel meer kansen kregen.

Derk Meijer (Rotterdam) in actie tegen Pinoké. Foto: Willem Vernes

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...