Hattrickhelden Jansen en Hendrickx Speler van de Week

Het was het weekend van de cornerschutters. Specialisten Yibbi Jansen en Alexander Hendrickx maakten allebei drie goals. Niet alleen bezorgden ze daarmee hun teams SCHC en Pinoké drie punten, ook werden zij door het publiek van hockey.nl uitgeroepen tot Speler van de Week. 

Jansen sloeg namens SCHC drie keer toe tijdens de 3-1 zege op Den Bosch. De international pushte een corner binnen, maakte een veldgoal en scoorde ook nog uit een strafbal. Ook een week eerder maakte de middenvelder tegen Kampong op drie verschillende manier een doelpunt, waardoor ze inmiddels zes kruisjes achter haar naam heeft staan.

Hendrickx was minder veelzijdig, maar wel even productief. De Belg kreeg maar vier kansen om te scoren uit de corner en ramde er maar liefst drie binnen tegen Den Bosch. Ook hij was in de eerste speelronde al productief, toen pushte hij tweemaal raak tegen Schaerweijde.

Elke speelronde stemmen

Natuurlijk kan er ook dit weekend weer gestemd worden voor de Spelers van de Week. Dit kan je doen via  hockey.nl/goudenstick. De stemmen van het publiek, de experts en de aanvoerders/coaches resulteren aan het einde van seizoen in een eindrangschikking met de beste spelers van de Tulp Hoofdklasse Heren en de beste speelsters van de Hoofdklasse Dames.


Wat vind jij? Praat mee...