Hockey op tv: finaleduel Pinoké-Bloemendaal live op NOS

Ook op Hemelvaartsdag valt er volop te genieten voor de hockeyliefhebber. Zowel hockey.nl als de NOS doet live verslag van de eerste finalewedstrijd om de landstitel bij de heren. In het Amsterdamse Bos wordt om 14.45 uur afgeslagen tussen play-offdebutant Pinoké en titelverdediger Bloemendaal.

Pinoké haalde voor de eerste keer in de clubhistorie de finale door in twee duels in de best-of-threeserie af te rekenen met buurman Amsterdam. Na winst na shoot-outs in de eerste wedstrijd op zondag 15 mei werd afgelopen zaterdag in eigen huis Amsterdam met 3-0 verslagen.

Jorrit Croon tijdens het derde en beslissende duel in de halve finales van de play-offs tussen Bloemendaal en HGC. Foto: Koen Suyk

Bloemendaal had een derde en beslissende derde wedstrijd nodig om zich voor de derde maal op rij te plaatsen voor de finale. HGC werd afgelopen zondag op ’t Kopje met 2-1 verslagen, nadat de Wassenaarse ploeg een dag eerder in de best-of-three op 1-1 was gekomen.

Live op hockey.nl en NOS

De NOS doet vandaag rechtstreeks verslag van de eerste finalewedstrijd tussen Pinoké en Bloemendaal. De uitzending van NOS Studio Sport begint om 14.40 uur. Het duel voor een uitverkocht huis is te zien op NPO1, NOS.nl en in de NOS-app. Het commentaar is van Philip Kooke. Het eerste finaleduel is ook te volgen via het liveblog op hockey.nl. Direct na het eindsignaal is het wedstrijdverslag te lezen op de website en spreken we de hoofdrolspelers van de wedstrijd.

Speelschema finale Tulp HK Heren

Datum Wedstrijd Aanvang Uitzending
26 mei Pinoké – Bloemendaal 14.45 uur NOS
28 mei Bloemendaal – Pinoké 15.45 uur NOS
29 mei* Bloemendaal – Pinoké 14.45 uur NOS

*Indien nodig een derde en beslissende wedstrijd

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door hockey.nl (@hockeynl)


Wat vind jij? Praat mee...